Døgnvagt tlf.: 98 23 15 25

​Firmaprofil​

​Skovsgaard/Brovst El-installation er et selskab der udfører bygge- og anlægsopgaver i såvel hoved- som underentreprise for private og offentlige bygherrer, og opgaverne kan udføres efter tilbud eller regning.

Kvalitets målsætningen for Skovsgaard / Brovst El-installation er at fremstå som en solid og ansvarsbevidst virksomhed der er anerkendt for udførelse af fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid og pris.

​​

Vi har derfor altid focus på at produkter og ydelser lever op til kundens forventninger. Ligeledes er målsætningen at være et firma som med bred viden og erfaring kan dække alle områder i el-branchen.

​Virksomheden er tilsluttet den lovpligtige audit for KLS (Kvalitetsledelsessystem) Systemet er med til at sikre dig som kunde en god håndværksmæssig udførelse og mindske risiko for fejl i din el installationen. Udover at KLS er et lovkrav indenfor El-branchen idag, er det også et system som vi her i Skovsgaard / Brovst El-installation har stor glæde af i vores hverdag. Netop for at opfylde og bestræbe os efter en høj standard og holde fokus på kvalitet i alle former for opgaver indenfor vores område.

Forventninger og behov ændrer sig hele tiden, og vi er et firma som altid er motiveret til at tilegne sig ny viden.

​Autoriseret installatør

Virksomheden er tilsluttet den lovpligtige audit for KLS (Kvalitetsledelsessystem) Systemet er med til at sikre dig som kunde en god håndværksmæssig udførelse og mindske risiko for fejl i din el installationen. Udover at KLS er et lovkrav indenfor El-branchen idag, er det også et system som vi her i Skovsgaard / Brovst El-installation har stor glæde af i vores hverdag. Netop for at opfylde og bestræbe os efter en høj standard og holde fokus på kvalitet i alle former for opgaver indenfor vores område.

Forventninger og behov ændrer sig hele tiden, og vi er et firma som altid er motiveret til at tilegne sig ny viden.

Grøn smiley

Vi har selvfølgelig grøn smiley fra arbejdstilsynet.

Se arbejdstilsynets hjemmeside:

http://arbejdstilsynet.dk/da/tilsyn/smiley/visning-gron-smiley.aspx​

Kunsten at redde liv

Vi har støttet Kunsten at redde liv, ved at sætte en hjertestarter op ved DagliBrugsen i Skovgård​

FIRMA

Skovsgaard / Brovst

El-installation A/S

​Adresse

Terndrupvej 71

9460 Brovst

​Kontakt os

Tlf.: ​98 23 15 25

E-mail: jp@sbel.dk​