Døgnvagt tlf.: 98 23 15 25

​Stor erfaring i solcelleanlæg

​Skovsgaard/Brovst El-installation A/S har stor erfaring i solcelleanlæg, både større og mindre anlæg. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du overvejer om du skal have et solcelleanlæg. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring priser m.m. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud hvis dette skulle have interesse. Du kan herunder læse omkring de mange fordele et solcelleanlæg indebærer.

​Solceller

​Solceller er stadig en rigtig god investering, selvom afregningspriserne for overskudsproduktion falder. På grund af de stigende el -priser, bliver et solcelleanlæg mere og mere attraktiv. Med et solcelleanlæg kan du hele dagen producere din egen strøm og dermed undgå de store el-regninger.

Et solcelleanlæg kan med stor fordel kombineres med en varmepumpe, enten luft/luft eller luft/vand så den strøm solcelleanlægget producerer i løbet af dagen kan bruges til opvarmning. Se mere om varmepumper og aktuelle tilbud her.

​Batterilager

Det er også muligt at gemme den producerede strøm i et batterilager. Fordelen er at du i stedet for at sælge overskudsproduktionen når solen skinner, gemmer strømmen og kan bruge den i løbet af aften eller nat. Dermed får du fuld valuta for din produktion. se www.vivaenergi.dk

FIRMA

Skovsgaard / Brovst

El-installation A/S

​Adresse

Terndrupvej 71

9460 Brovst

​Kontakt os

Tlf.: ​98 23 15 25

E-mail: jp@sbel.dk​