Døgnvagt tlf.: 98 23 15 25

​Landbrug

​Skovsgaard/Brovst El har stor erfaring med alle typer af elinstallationer, -anlæg og –projekteringer til kostalde, svinestalde, pelsdyrfarme, planteavl, gartneri m.m.

Vores serviceteam står altid klar 24 timer i døgnet – året rundt - til at hjælpe med akutte problemer.

Vores arbejde består bla. af reparation og vedligeholdelse af malkeanlæg, foderanlæg, ventilationsanlæg, alarmanlæg, nødstrømsanlæg, tørringsanlæg, gylleanlæg, skraberanlæg, lysanlæg, automatik og intelligente systemer.

Landbrug med orden i elsikkerheden, som selv gør en indsats for at forebygge skader, kan opnå store rabatter på løsøre- og/eller bygningsbrandforsikringen. Vi gennemgår gerne dine elektriske installationer, hvor vi vil være specielt opmærksomme på fejl og mangler, så du kan være sikker på at alt fungerer sikkert og effektivt. Rabatten opnås på det tidspunkt, forsikringsselskabet modtager et ”fejlfrit” installationseftersynsskema.

​Gyllealarm

Ifølge Miljøministeriets bekendtgørelse nr 100 med virkning fra den 9. februar 2011 skal gylletanke beliggende 100 meter eller nærmere til et vandløb eller sø, være forsynet med et alarmsystem.

Skovsgaard/Brovst El er behjælpelig med rådgivning og installation af gyllealarmer, så landmanden via computeren kan se de mængder, der er tilgået/fragået tanken.

Dette giver både overblik og præcis information til brug i gylleregnskabet.

Hvis uheldet er ude, og tanken springer læk eller løber over, sender gyllealarmen en alarm-sms til landmanden, hvilket betyder minimering af omfang og omkostninger ved evt. skader og eftervirkninger af et gylleudslip.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

FIRMA

Skovsgaard / Brovst

El-installation A/S

​Adresse

Terndrupvej 71

9460 Brovst

​Kontakt os

Tlf.: ​98 23 15 25

E-mail: jp@sbel.dk​