Døgnvagt tlf.: 98 23 15 25

​Industri/erhverv

​Tid er penge som man siger. Har din virksomhed råd til at stå stille? Nej det har den ikke!

Hos Skovsgaard/Brovst El-installation forstår vi problematikken. Derfor tilbyder vi døgnservice til alle slags virksomheder. Så skulle uheldet være ude og du mangler hjælp er du velkommen til at kontakte os.

Vi har en bred erfaring inden for mange former for industri og har i mange år har serviceret Rose Poultry i Skovsgaard. Rose slagter omkring 100.000 kyllinger om dagen hvorfor det er vigtigt at de hele tiden er funktionsdygtige. Dertil servicerer vi også andre industrivirksomheder i kommunen.

Vi har et tæt samarbejde med virksomhederne så vi ved hvad de forlanger af os. Dette gør at vi hurtigt kan sende den rigtige mand til opgaven.

Vi bestræber os hele tiden på at gøre tingene bedre og dermed gøre det billigere for kunderne. Vi servicerer lige nu:

  • ALDI
  • Super Brugsen
  • Lokal Brugsen
  • 28 landmænd
  • INNO STEEL
  • GODIK
  • ARP Nord
  • POWER LIFT
  • Dantech

Og mange flere….

Styringer

For INNO STEEL og ARP Scandinavia har vi udviklet komplette styringer til deres maskiner. Vi har nogen kompetente medarbejder der laver beskrivelser af styringen, samt laver tegninger og sørger for at de overholder gældende love og regler.

Via en tæt kontakt til disse virksomheder kan vi hjælpe med at fejlfinde på styringerne, om den så er opstillet i Danmark eller i Nordirland. Det kan vi, fordi vi altid har en kopi af styringen samt de materialer som er blevet anvendt til at opbygge styringen med. Derved kan vi igennem telefonisk kontakt eller pr. mail skaffe den løsning som de forventer.

Det er med til at skabe tryghed overfor producenten, når de ved hvor de kan skaffe den nødvendige hjælp hvis det uheldige skulle ske.

EDB

Mange kontorer har kælderen fyldt med EDB installationer og det kan virke uoverskueligt at se hvordan det hænger sammen.

Vi opmåler stik og rydder gerne op så det igen er muligt at se logikken i installationen. Vi tester installationen og ser om det kan forenkles/opgraderes. Vi har det nødvendige testudstyr til at fejlfinde på en EDB installation og varetager gerne opgaven med at koble kontorborde op og tilslutter gerne hele bordet så der ikke hænger ledninger ned som man kan falde i.​

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud og service.

FIRMA

Skovsgaard / Brovst

El-installation A/S

​Adresse

Terndrupvej 71

9460 Brovst

​Kontakt os

Tlf.: ​98 23 15 25

E-mail: jp@sbel.dk​