Døgnvagt tlf.: 98 23 15 25

​Alarm/sikring

​Skovsgaard/Brovst El-installation A/S tilbyder alarmer til private og erhvervskunder. Med en alarm kan du trygt tage i byen uden at tænke på om du får ubudne gæster.

Igennem mange år har vi arbejdet med alarmer og har opnået stor erfaring i installation og service af alarmer, så vi kan hjælpe med at analysere dit behov, uanset om de er privat eller erhvervsdrivende.

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du overvejer at få installeret en alarm og ikke ved hvad du har behov for, så vil vi prøve at hjælpe dig her.

​Sommerhusejer

Er du sommerhus ejer og træt af at dit fjernsyn bliver stjålet hele tiden, kan du nu til billige priser få en trådløs alarm.

En trådløs alarm består typisk af:

  • ​En central med indbygget sirene og tastatur.
  • En nøglemagnet hvor du kan aktivere og frakoble alarmen uden kode.
  • En Pirdetektor som bliver aktiveret ved bevægelse eller temperatur ændring.
  • En dørmagnet som aktiveres når døren bliver åbnet.

Både PIRdetektor og dørmagnet er trådløse og kører på batterier. Dermed skal der ikke trækkes kabler, men blot monteres og skiftes batterier når alarmen fortæller at det er tid til batteriskift.

Har du ikke fastnet telefon i dit sommerhus kan du montere et GSM modul med simkort og du modtager så en SMS hvis alarmen bliver aktiveret.

Boligejer

Skal du bygge bolig eller renovere, vil det være en god ide at fortråde din alarm. Ved fortrådning mener vi at der skal trækkes kabler rundt i installationen, derved slipper du for at skifte batterier i dine detektorer.

En alarm kan deles op i flere kategorier, zonesikring og skalsikring.​

En zonesikring

fungerer ved at du opsætter detektor strategiske steder i huset. F.eks. på kontoret hvor computere og anden elektronik er, så vil alarmen blive aktiveret hvis man går der ind. Dette medfører dog også at du ikke kan have alarmen slået til, hvis du vil gå frit rundt inde i huset.​

En skalsikring

fungerer ved at du sikrer alle husets døre og vinduer og kan derfor gå frit rundt inde i huset, denne sikringsmetode er rigtig god hvis du er interesseret i at have en hund gående inden for.

​Er du boligejer og allerede har et hus og ikke tænker på at renovere, vil vi anbefale at du også får en trådløs alarm, da dette vil være den billigste måde. Ønsker du dog at få en fastfortrådet alarm er dette også muligt for dig.​

FIRMA

Skovsgaard / Brovst

El-installation A/S

​Adresse

Terndrupvej 71

9460 Brovst

​Kontakt os

Tlf.: ​98 23 15 25

E-mail: jp@sbel.dk​